XML Feeds
  Pagina principala
  Casa Tineretului
  Hotelul Tineretului
  Sala Festiva
  Stiri
  Concurs
  Informatii Utile
  Arhiva
  Jocuri Online
  Galeria foto
  Galeria video
  Despre noi
  Contact
   
Autentificare
User
Password
Inregistreaza-te
Artistul lunii
Artistul lunii -
Dans Hip Hop - Coregraf Darius Domocos
Sondaj
Credeti benefica organizarea festivalului \"NYMPHEA DANCE\"?

» Da
» Nu
Galerie foto
Dansul pentru tori 2011
Dansul pentru tori 2011
Parteneri
Informatia
HipHop International Romania
24 Fun
Escort Service VIP
Ovidan
Treira
Street Beat
Bihon
Bursa Transport
Pizzeria Tineretului
 
https://www.casatineretului.ro/ Culturism

Din data de 2 ianuarie īn incinta Casei Tineretului din Iosia functioneaza o sala de culturism "perfecta".
Īncepānd din data de 2 ianuarie peisajul sportiv bihorean s-a īmbogatit cu īnca o moderna sala de sport necesara doritorilor de miscare si nu numai. Este vorba de inaugurarea unei noi sali de culturism si fitness īn incinta Casei Tineretului din cartierul Iosia al municipiului Oradea. Aparate noi, doua benzi de alergare, steper, o noua sauna, dusuri, vestiare, dulapioare si aparatura de ultima ora. Acestea sunt noile achizitii ale salii de culturism si fitness care īncepānd din data de 2 ianuarie īsi asteapta noii clienti.

Culturism Culturism


Adrian Naghiu administratorul salii nici nu concepe ca moderna sala sa nu satisfaca cerintele clientilor. Īn aceste conditii a reusit īntr-un timp relativ scurt sa investeasca nu mai putin de 30 000 euro pentru a aduce sala de culturism si fitness la un standard foarte ridicat. Si nu lipseste nimic pentru ca doritorii de miscare sa-si faca aparitia. Aparatele sunt toate noi si sunt necesare atāt celor care doresc sa faca performanta cāt si celor care īsi propus sa faca miscare pentru īntretinere. Binenteles ca sauna este īn permanenta functionala si orice baiat sau fata care la finalul programului de antrenament doreste sa o foloseasca va avea la dispozitie timpul necesar. O noutate absoluta este faptul ca īn incinta salii a fost amenajat un bar rezervat exclusiv participantilor la antrenament de unde acestia īsi pot procura diferite bauturi energizante sau suplimente nutritive.

Programul salii va fi de dimineata de la ora 8 pāna seara la ora 22. Īn permanenta īn incinta salii va exista un instructor de specialitate care va supraveghea antrenamentul fiecarui client si-l va medita sau corecta atunci cānd va fi nevoie. Pretul unui abonament lunar este de 40 ron dar pentru doritori se pot plati antrenamente doar pentru unele zile dintr-o singura luna. Daca tinem cont de dotarile existente putem vorbi de o sala a viitorului care este dotata dupa noile standarde internationale si care va respecta toate dorintele clientelei. Aceasta nu s-ar fi putut realiza fara ca administratorul salii sa nu fie un iubitor al sportului si totodata un practicant al acestuia.
Vor putea exista si unele programari rezervate echipelor sau gruparilor din Oradea care pot veni īn numar cāt mai mare sa-si faca antrenamentul de forta, ceea ce sa recunoastem īn alte locuri nu este admis.

Mai trebuie precizat faptul ca īn apropierea noii salii de culturism functioneaza si o sala de aerobic rezervata exclusiv fetelor la care reprezentantele sexului frumos pot veni īn fiecare zi pentru a-si pastra īn corp frumos si un tonus ridicat.

Culturism Culturism


Sala de culturism poate fi inchiriata privat (cu programare ziua si ora ) de c luburi sportive sau diferite echipe sportive.

tineri, tineri Oradea, nunti, nunti oradea, distractie, casatineretului, dans, dans oradea, cursuri de dans, cursuri de dans oradea, jocuri, jocuri online, jocuri distractive, concurs, concurs oradea, tineret, spectacole, spectacole oradea, organizari, organizari nunti, organizari bihor, formatii, trupe, trupe oradea,folclor
   0                   0